Fogás: egyéb, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: több mint 3 óra, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A magvak kivételével mindent összekeverek egy tálban, folpackal letakarom és meleg helyen 12 órát kelesztem.
Ezután lisztezett felületen 2 vagy 4 hengert formálok belőle, de csak amolyan rusztikus módon, majd csavarok rajta négyet-ötöt és sütőpapírral bélelt tepsin is kelesztem még egy órát.
Ezután megspriccelem kevés vízzel és megszórom a magvakkal.
A sütő aljába, teszek egy lábas vizet, ami 180 fokra elő van melegítve. Körülbelül 30 percig sütöm a kifliket, de figyelek, ne maradjon nyers az alja, de ropogjon a héja.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Sokat kell rá várni, de megéri kipróbálni.
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
bnejudit
2013.12.17 13:38
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
magvak kivételével, sütő aljába, lábas vizet, megspriccelem, sütőpapírral, összekeverek, kivételével, kipróbálni, finomliszt, lisztezett, Körülbelül, rusztikus, szezámmag, felületen, folpackal, kelesztem, kelesztem, melegítve, letakarom, megszórom, rozsliszt, magvakkal, kifliket, kiőrlésű, formálok, csavarok, ropogjon, maradjon, figyelek, teljes kiőrlésű rozsliszt, finomliszt, langyos, instant élesztő, magvak len- szezámmag,
|
|
|
|
|
Sólet
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
|
|
|
|
|